Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (3.61 secunde)
Taur Pentru taur va avea o mica batalie la serviciu, acasa, probabil, dar sa fie siguri ca toate se vor rezolva.
Taur: Nativii in zodia Taur sa nu forteze mana norocului. Lucrurile bune se intampla cand se asteapta mai putin. Gemeni:
Taur (21 aprilie - 20 mai): La Taur e o problema: saptamana va fi ceva mai complicata. Va trebui sa se mobilizeze mai atent.
Taur: Nativii in zodia Taur pot sa-si faca bagajele, sa faca o drumetie. Este o saptamana cu multa alergatura. Gemeni:
Horoscopul saptamanii 7-13 mai 2018 incepe cu Luna aflata in zodia Varsator, care ne incurajeaza sa fim originali, independenti, in timp ce Soarele, aflat in zodia Taur, ne cere sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne gestionam cu intelepciune resursele. ... intrarea planetei Mercur in zodia Taur.
TAUR: Conjunctia astrala le da posibilitatea Taurilor in 2018 sa intre in aliante foarte interesante care sa le aduca bani si profit.
TAUR - DEVINE BRUSC FOARTE GELOS Calma si aparent deloc banuitoare sau cicalitoare, femeia Taur este extrem de posesiva. Dovezile fizice de afectiune sunt foarte importante pentru ea, de aceea are tendinta sa interpreteze exagerat orice astfel de gest indreptat de partenerul ei catre o alta persoana.
Rac, Scorpioni, Pesti, Fecioara, Capricorn si Taur. Pentru acesti 6 nativi lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate. Pe moment, ele pot fi unele dureroase si greu de imaginat ca pot fi trecute, insa pe terem lung vor realiza ca totul are o noima in viata.
POSESIVITATEA FARA MARGINI A BARBATULUI TAUR Nu ii acorda foarte multa atentie femeii de langa el, pe care va incerca sa o controleze in cele mai mici detalii. ... Totusi, barbatul Taur este rabdator, prudent si perseverent.
TAUR Pentru Taur care e mai molcom, mai domol, mai linistit asa, anul viitor va tinde sa forteze sansa, norocul, sa vrea poate mai repede, pentru ca a fost un an 2018 mai greoi, mai anevoios cu multe necazuri, i-a pus la probe de incercare de multe ori, iar acum runa ii sfatuieste sa dea dovada de mai multa rabdare anul viitor, pentru ca toate lucrurile benefice si surprizele placute vin la oamenii care stiu sa astepte.
TAUR Pentru a fi bine tot anul 2019 trebuie ca dragosta sa primeze. Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afectvitatea si dragostea.
TAUR Pentru a fi bine tot anul 2019 trebuie ca dragosta sa primeze. Starea de bine, bogatia, locul de munca, sanatate, tot ceea ce intregeste un tot unitar pentru Taur, este afecitvitatea si dragostea.
TAUR Nativii Taur beneficiaza de incarcatura lui Vunjo. E saptamana in care ei au castigat de toate in toate planurile.
Taur Este o saptamana perfecta pentru nativii din zodia Taur. Acestia vor fi recompensati cu fertilitate, belsug si noroc, iar visurile lor vor deveni realitate.
Pe 19 noiembrie va fi eclipsa de luna, dar si luna plina in Taur. Cum vor fi afectate zodiile, a explicat, marti, la Antena 3, astrologul Cristina Demetrescu.
stiri locale, preturile in piete, meteo, horoscop etc. Un singur modul depasea priceperea si intelegerea d-lui Badea: revista presei, unde avea impresia ca trebuie sa isi exprime parerile proprii, nu sa imi aduca la cunostinta ce este potential interesant in diferite publicatii.
Deschis pana duminica, ora 16.00, Exporom Auto Show si 4Tuning FEST a oferit vizitatorilor transport gratuit de la statiile de metru Republica si Piata Unirii (Hotel Horoscop), iar intrarea a fost libera.
Serviciul I-Mode permite utilizatorilor accesul la stiri, informatii din domeniul financiar, prognoze meteo, anunturi de angajare, date pentru calatorii, horoscop, programul filmelor de cinema, jocuri.
• Saptamana 7 - 13 ianuarie este incarcata de paradoxuri. Pe de o parte ne conduce spre un gen de dinamism care ne spune ca a venit timpul deciziilor categorice ori spre o forma de pasivitate care ne transforma in spectatori ai propriilor existente.
kudika.ro - Horoscop: Ce spune despre tine anotimpul in care te-ai nascut? Temperatura, presiunea atmosferica si specificul anotimpului in care aparem pe aceasta lume ne influenteaza, vrand, nevrand, personalitatea, asa cum si climatul influenteaza caracterul fiecarui individ, iar starea meteo ne influenteaza dispozitia de peste zi.
google-analytics.com